ONS VERHAAL

1/4

"I HAVEN'T BEEN EVERY-

WHERE

BUT IT'S ON

MY LIST."

 

Susan Sontag

Een passie voor water en avontuur 
PRINCESS CLAUDIA

Princess Claudia is het kindje van Rudi Gelper. Rudi is ceo van
International Nautical Services. Dit Belgisch bedrijf is internationaal actief en gespecialiseerd in de analyse van schade, transport, reparatie, taxatie en consulting van kleine tot grote schepen. Meestal wordt Rudi ingezet voor technische aangelegenheden rond inspectie van boten, maar soms is het gewoon tijd om te ontspannen.
"Pincess Claudia gaf me de rust die ik nodig had. Eindelijk even weg van alle drukte en gewoon genieten."
 
Rudi wil zijn passie voor het water aan anderen doorgeven. Zo is hij gestart met rondvaarten met Princess Claudia. De laatste jaren is het aanbod alleen maar uitgebreid. Van zakelijke meetings tot ongestoorde romantische avondjes weg, alles is mogelijk.
 
In Antwerpen heeft het Museum aan de Stroom (het ‘MAS’) voor een snelle ontwikkeling van het knooppunt tussen de stad en de haven gezorgd. Binnen de tijdsspanne van enkele jaren is er een hippe buurt ontstaan waar allerlei evenementen georganiseerd worden. Dankzij Princess Claudia kan je nu ook vanop het water genieten van die bruisende sfeer. De boot is geschikt voor maximaal 12 personen. Rondvaarten in Antwerpen zijn zeker de meest populaire aanvragen, maar met Princess Claudia kan je ook internationale tochten boeken. Een weekendje Londen of een bezoek aan onze noorderburen? Echte aanraders!
En maak je onderweg geen zorgen, de kapitein weet perfect waar hij mee bezig is.

 

Contacteer ons via

T. 03 568 81 69

Info@princess-claudia.com