top of page

ONS VERHAAL

Een passie voor water en avontuur 

"I HAVEN'T BEEN EVERY-

WHERE

BUT IT'S ON

MY LIST."

 

Susan Sontag

PRINCESS CLAUDIA

Princess Claudia, een 19 meter motorjacht van Britse makelij is het paradepaardje van Rudi Gelper. 
Rudi is CEO  van International Nautical Services.
Dit Belgisch bedrijf is internationaal actief en gespecialiseerd in de analyse van schade, transport, reparatie, taxatie en consulting van kleine tot grote schepen. Meestal wordt Rudi ingezet voor technische aangelegenheden rond inspectie van boten, maar soms is het gewoon tijd om te ontspannen.
In het verlengde van zijn professionele activiteiten werd Rudi door de jaren heen vooral gepassioneerd door water en jachten. Die interesse wou hij ook aan anderen doorgeven en startte met het organiseren van rondvaarten met het luxueuze motorjacht. Het werd een onmiddellijk succes. Elk jaar bouwde hij deze droom meer uit wat vandaag resulteert in een gevarieerd aanbod naar ieders wens, van zakelijke meetings over internationale dag- of meerdaagse rondvaarten tot ongestoorde romantische avondjes in een perfect kader.
 
"Princess Claudia gaf me de rust die ik nodig had. Eindelijk even weg van alle drukte en gewoon genieten."
Doch tijdsgebrek verplichtte Rudi om een opvolger te zoeken met éénzelfde passie voor de maritieme wereld. Patrick Van der Haeghen heeft een jarenlange ervaring als bedrijfsleider gecombineerd met een grote interesse in de scheepvaart en vervult de perfecte rol. Hij nam het jacht en de bijhorende service over, gaf een nieuwe wending aan zijn leven en heeft inmiddels van zijn passie zijn beroep gemaakt.
Stap aan boord, kapitein Patrick en crew verwelkomen u hartelijk.
 

Contacteer ons via
T. 0477 992 624
Info@princess-claudia.com 

bottom of page